The Tribial Vibe

The Tribal Vibe

Forlad dit tænkende sind og lad din krops intelligens guide dig i tre hele dage.Tillad din krop at tage på tur ind i en smuk, legende verden fuld af søde forbindelser, latter og ekstatiske oplevelser.


I denne fordybende oplevelse dykker vi dybt ind i sansevidundernes rige og låser op for magien inden for berøring, lugt, lytning, smag, syn og den dybe sans af vores kroppe.


Fra det blide kærtegn af tantrisk berøring til den berusende aroma af fælles øjeblikke, vil hver sans blive vækket, og inviterer dig til at omfavne nuets rigdom.


Åbn dine øjne for den skønhed, der omgiver os, lad lydene guide din krop til at bevæge sig, nyd smagen, der smelter din tunge, åbn op for delikate, stemningsskabende lugte og mærk de subtile til dybe berøringer på din hud. Lad os fejre glæden ved at give og modtage og autentiske forbindelser med hinanden.🌟Som altid har du fuld handlekraft til at sætte dine egne grænser, når vi inviterer dig til at deltage i øvelser og ritualer med fokus på dejlige sanseoplevelser, dybe, sjælfulde øjeblikke, bevægelse, tantrisk energi, flow og selvfølgelig den unikke stammestemning.


🤝 I dette hellige rum ærer vi berøringskunsten og skaber en atmosfære, hvor hvert medlem føler en dyb følelse af tilhørsforhold og forbindelse.


🧘‍♀️Dette retreat er en rejse i selvopdagelse og fælles lyksalighed, hvor sindets grænser opløses, og vi træder ind i en verden af ​​ren sansning. Sikr din plads nu, og lad stammemagien udfolde sig, mens vi begiver os ud på dette eventyr i hjertet af den sensuelle verden.

INFO:


Skriv til os for at få din plads:


info@thetribalvibe.com

(eller brug billetlinket herunder)


Billetten dækker værkstederne, sauna/spa, mad og overnatning.


Basic: madras i yogasalaen + dyne og pude: 3800 DKK


En seng i et 4-personersværelse: 4050 DKK (3 pladser tilbage)


Seng i dobbeltværelse: 4350 DKK


Enkeltværelse: 4750 DKK (1 plads tilbage)


Indtjekning fredag ​​den 22. marts

kl. 9.30

Tjek ud søndag 15:30

Vi glæder os til at forkæle jer!


Kærligst,

Trine og facilitatorer