Kommende begivenheder

Kommende begivenheder på Fyrregaarden:

🌸Forårsretreat🌸

D. 12-14. Maj 2023.Weekenden på Fyrregaarden vil være fyldt med yoga, meditation, havbad, udendørs spabad, sunde og nærende vegetariske måltider samt hygge og dejligt samvær.


Retreatet er for dig, der gerne vil give dig selv et lille ekstra kærligt pusterum, og vil lade yoga og meditation åben dig for, hvad forårets spirren har at byde på i dig og dit liv.


Alle er velkomne.
Alle kan være med.


⭐️Livsnyder Gourmet Yoga Retreat⭐️

D. 23 - 25 Juni 2023Et ekstraordinært Luksus retreat, som kun tilbydes en gang årligt på Fyrregaarden i forbindelse med Sankt Hans.


Hele weekenden får du gourmet forplejning af stjernekokken Jacob Brink Dammüller,

den skønneste yoga af Signe Aagard Bendtsen samt et ekstraordinært musikalsk indslag af den internationalt anerkendte sangerinde Marte Schau.🗣Åndedrætsretreat🗣

D. 26-28. Maj 2023.Dette retreat består af 3 kursusdage og skaber en forståelse for den store sammenhæng mellem åndedrættet og vores beroligende system.


Kurset vil træne dit nervesystem, så du bliver mere bevidst om hvordan du håndterer stress og skaber effektfulde værktøjer, så du kan lære at åbne for dit indre apotek og styre processor du ikke troede du var herre over.


Vi arbejder med at træne det indre, så vi bliver stærkere, fordi ægte styrke bygges indefra.


⭐️Changing Woman⭐️

(Yoga & Wellness Retreat)

D. 22 - 24 September 2023


 Vi mødes ved smukke Fyrregården, et afslappet sted tæt på hav og skov, for sammen at udforske, hvordan vi kan få det bedste ud af overgangen fra vores frugtbare år til den næste fase af vores liv


Retreatet er designet til kvinder i alderen 35-55 og hovedformålet med retreatet er at give dig viden og redskaber til at forberede dig på eller forblive stærk og sund i din overgangsalder i selskab med andre kvinder.

🔥Sankt Hans på Fyrregaarden🔥

D. 23. Juni 2023Velkommen til en aften med udsøgt Gastronomi og Musikalsk Magi!


Kom til en magisk Midsommeraften på Fyrregaarden, hvor her vil være en menu udover det sædvanlige komponeret af stjernekokken Jacob Brink Lauridsen.


Ledsaget hver ret kommer et lille musikalsk indslag af den internationalt anerkendte sangerinde Marte Schau.